2015-04-29 13:26 autor: amniesia
4 996 odsłon
Kategoria: Dania główne
2015-04-29 18:12 autor odpowiedzi: indricotherium
2015-04-30 11:17 autor odpowiedzi: monika_roj
babciela skomentował/a odpowiedź 2018-08-19 18:27
ja kabaczki smazę w lwkkiej panierce- po pokrojeniu na dość gube plastry- dosyć duzo daję pieprzu.
2015-05-01 20:14 autor odpowiedzi: smiling
2015-09-22 06:50 autor odpowiedzi: Eska1954
2018-08-19 18:25 autor odpowiedzi: babciela
Dodano 2013-11-14 11:45 przez Jerzyna
Nie lubię wyrzucać jedzenia, u nas w domu to jest tak, że ja gotuję, ponieważ to lubię, niestety nigdy nie udaje mi się "wymierzyć" odpowiedniej porcji obranych ziemniaków na nasz obiad i zawsze zostają. Co mogę zrobic z takich ziemniaków żeby się nie marnowały?
Dodano 2013-11-14 16:20 przez gajmar
Mam prośbę o smaczne, nietrudne przepisy na rodzinny obiad (nie chodzi o jakiś wystawny, lecz zwykły niedzielny). Są jeszcze dodatkowe warunki: potrawy lekkostrawne dobre też dla 2-latka i mamy karmiącej. No i zeby ich przygotowanie nie trwało "wieki" (może takie, w których coś da się przygotować w ...
Dodano 2011-08-22 22:54 przez babcia z miasteczka
Może ktoś ma sprawdzony domowy przepis na zawekowanie mięsa (np.karkówka, gulasz, schab,żeberka) w słoikach. Pozdrawiam :)
Publikowane w serwisie porady mają charakter edukacyjny i nie mogą być traktowane jako profesjonalne konsultacje dotyczące konkretnych przypadków. Redakcja ani wydawca serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za skutki wykorzystania zamieszczanych porad.
REKLAMA
Kuchcik
2012-04-01 13:21
Kuchcik
2011-09-19 00:02