Odpowiedź udzielona: 2014-01-16 14:15 kategoria: Ciasta
Chleb żytni na zakwasieSkładniki:40dag zakwasu40dag mąki żytniej razowej (typ 2000) można również użyć mieszanki mąki pszennej tortowej i żytniej160ml wody ciepłejłyżeczka soliłyżeczka cukru (można użyć miodu)łyżka olejuChlebek wykonany w maszynie ... [ czytaj całość ]
Odpowiedź udzielona: 2011-02-24 01:53 kategoria: Choroby, Objawy, Leczenie
Oczywiście i zabieraj się do Lekarza i kontroluj swój Cukier po śniadaniu.Zwróc uwagę aby nie jeść dużo chleba,na śniadanie kromeczkę ale obłożona dobrze ze 4 plastry szynki,pomidor,ogórek,jajko itd. I po dwóch godzinach zmierz cukier.Na początku będzie się organizm domagał chleba,czyli węglowodanów... [ czytaj całość ]