Dodano: 2013-09-20 15:54 Autor: Jerzyna Kategoria: Ciasta
2013-09-20 21:25 harpun098
Proszę o konkretne pytanie.
Czy to biszkopt, czy drożdżowe czy francuskie?
Jeśli to biszkopt to na 95% ocet. Nie dolał czasem ktoś do niego wody? Musi być 10% - towy
5% - proszek do pieczenia. Za mało albo za dużo.
Jesli drożdżowe ( moje najlepsze - ze śliwkami) to albo za mało lub za dużo mleka do drożdży lub za prędko te drożdże zarobione do ciasta.
Pozdrawiam
2013-09-21 08:33 Jerzyna
2013-09-23 19:42 krystyna65
2013-09-23 20:28 harpun098
2013-11-21 21:58 basiar2002
2014-01-14 15:26 ela444444
2014-01-26 23:53 Eska1954
2014-02-05 22:29 Izabelka.p25
Publikowane w serwisie porady mają charakter edukacyjny i nie mogą być traktowane jako profesjonalne konsultacje dotyczące konkretnych przypadków. Redakcja ani wydawca serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za skutki wykorzystania zamieszczanych porad.